kinderfeestje_logo
Kinderfeest_header
010-7600695
De spannendste kinderfeestjes van nederland
  • 100% veilig
  • professionele begeleiding
  • stoer, leuk & spannend
  • volledig verzorgd
  • all-in eten & drinken!
  • Whatsapp met ons via: 0686868182
ACTIVITEITEN
kinderfeest_paintball
Paintballen
MolhetMonster
kinderfeest_activiteit

Voorzien van stevige overalls, beschermende maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderfeestjes gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij dit kinderfeestje aan?


Beschikbaar op locaties:
Workshop
CupcakesVersieren
kinderfeestje_cupcake Met de cupcake­workshop wordt een kinderfeestje gegarandeerd een succes. Het kinderfeestje kan namelijk ten alle tijden gevierd worden ongeacht het weer! Iedereen mag lekker creatief zijn en haar eigen soorten cupcakjes bedenken! Laat de fantasie de vrije loop nemen en creeër zoveel mogelijk cupcakjes met diverse versieringen en chocolade! Hmmm. Alle creatieve cakjes mogen achteraf mee naar huis genomen worden, als ze niet al opgesnoept zijn.
Beschikbaar op locaties:
kinderfeestje_activiteit kinderfeest_activiteit
arrangement
deklautermuur& beklimdejungle
kinderfeestje_klimmen Door de bomen slingeren als een aap of tegen de muur klimmen als spiderman. Dat wil ieder kind toch beleven? Dat kan bij Zips & Ropes! Het klimpark beschikt over tientallen verschillende attracties die elk weer over een ander niveau beschikken. Zo is er een grote klimmuur en een hele lange zipline over het water aanwezig en kan er ook nog geabseild worden. Het gehele adrenaline klimpark is veilig en betrouwbaar georganiseerd en is er overal professionele begeleiding aanwezig. Dat maakt het klimpark geschikt voor ieder kinderfeestje!
Beschikbaar op locaties:
boogschieten icoon
Boogschieten
RaakdeDraak
kinderfeestje_boogschieten Echte SuperHelden durven ook de pijl en boog ter hand te nemen! Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Laat zien hoe trefzeker je bent met handboogschieten en Raak de draak! Geen kinderfeestje kan zonder dit onderdeel!
Beschikbaar op locaties:
kinderfeestje_lasergame
arrangement
Lasergamen
kinderfeestje_lasergame Dat superhelden met laserwapens schieten is overal bekend. Bij Heldenfeestje kun jij in de huid kruipen van zo'n held! Samen met je team schiet je de lasers door het veld om je tegenstanders uit te schakelen. Lasergamen is een leuk kinderfeestje voor jongens en meisjes en kan al vanaf 8 jaar of ouder!
Beschikbaar op locaties: