kinderfeestje_logo
Kinderfeest_header
010-7600695
De spannendste kinderfeestjes van nederland
  • 100% veilig
  • professionele begeleiding
  • stoer, leuk & spannend
  • volledig verzorgd
  • all-in eten & drinken!
  • Whatsapp met ons via: 0686868182

Kinderfeestjes en Paintball, kan dat wel?

Ja dat kan! Steeds vaker sinds de start van de Helden Feestjes krijgen wij de vraag of dat eigenlijk wel kan, paintballen vanaf je 8e. Dat is toch heel gevaarlijk? Hoe garanderen wij de veiligheid van de kinderen die langskomen? Sinds oudsher wordt het paintballen gezien als een activiteit voor volwassenen. In de wet staat zelfs dat je pas een paintball wapen mag vasthouden vanaf je 18e levensjaar want het is en blijft een wapen, dus hoe kan het dan ook veilig zijn voor stoere mannen van 8 tot 13?

Ons antwoord is heel simpel, de oprichting van de Helden Feestjes. Sinds 2014 zijn wij begonnen met het oprichten van het paintballen voor kinderen. Dit was nog vrij lastig, want hoe creëer je een uitje voor jongeren van 8 tot 13, zonder dat het te gevaarlijk of eng wordt? De Helden Feestjes waren een geschikte oplossing. Met name het gebruik van de kinderwapens zorgt ervoor dat ook voor de kleinsten paintball een geweldige ervaring wordt. Het wordt niet voor niets het spannendste uitje van Nederland genoemd!

Onder leiding van opgeleide instructeurs worden de kinderen op de hoogte gebracht van de spellen en leren ze omgaan met het veilige materiaal. Na de uitleg kan de uitdaging beginnen! Met spellen zoals Mol het Monster rennen de kinderen door het veld op zoek naar tegenstanders die uitgeschakeld kunnen worden. Tussendoor genieten ze van heerlijke toverdrank en na de tijd kunnen ze de strijd aangaan met onze megaburger. Al met al een heerlijk dagje uit, met allerlei nieuwe ervaringen en uitdagingen. En met de geruime keuze aan locaties kunnen allerlei scenario's worden bedacht en is er voor ieder wat wils. Wie wil er bijvoorbeeld nou niet zich verstoppen in een levensecht vliegtuig of speedboot!

Belangrijk voor iedereen die nog twijfelt is het te weten dat wij er alles aan zullen doen om het uitje van uw kind zo leuk mogelijk te maken! En met name de uitgebreide begeleiding tijdens het feestje zorgt ervoor dat wij de veiligheid van uw kinderen altijd kunnen garanderen! Dus aarzel niet langer en boek een Helden Feestje. Want wie wil dat nou niet, de volgende dag tegen al je vriendjes op het schoolplein vertellen dat jij, een stoere man van 8 al heeft gepaintballd?