kinderfeestje_logo
Kinderfeest_header
010-7600695
De spannendste kinderfeestjes van nederland
  • 100% veilig
  • professionele begeleiding
  • stoer, leuk & spannend
  • volledig verzorgd
  • all-in eten & drinken!
  • Whatsapp met ons via: 0686868182
locatie Ermelo (Harderwijk)

Op het mooie strand Horst (Op fiets afstand van Harderwijk en Ermelo) is HeldenFeestje gevestigd bij het PaintballStrand. Je waant je op een ontspannen beachclub met uitgebreide faciliteiten voor kinderfeestjes. Strak aan het water, grote steigerhouten banken en terrasverwarmers voor als het wat frisser wordt. Mocht er nog energie over zijn, kunnen de SuperHelden natuurlijk ook na het kinderpaintball nog even uitrazen op het strand! 

 
 
locatie Ewijk (Nijmegen)
HeldenFeestje is gevestigd bij Paintball Boerderij. De monumentale kinderfeestjes boerderij in Ewijk, dichtbij Nijmegen, is omgetoverd tot een geweldige locatie voor tal van activiteiten als kinderpaintball en heeft een klimpark. Voor een kinderfeestje op een écht bijzondere locatie is de Paintball Boerderij de perfecte plek!
 
 
locatie Rotterdam

Op de locatie Paintball Manege in Rotterdam kunt u ook terecht voor onze Heldenfeestje. Kinderpaintball met een vliegtuigwrak in de arena maakt een kinderfeestje op de Manege een waar spektakel. En omdat het een volledige indoor locatie is, is de kans op een nat pak uitgesloten!  

 
 
locatie Rijkevorsel (Antwerpen)

Op onze overdekte kinderfeestjes locatie (net overde grens richting Antwerpen) in België heeft u een oude loods gevuld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken.

 
 
locatie Moordrecht (Gouda)
Op deze mega grote outdoor locatie vlakbij Gouda in de randstad organiseren we alle uitjes die je maar kunt bedenken, en daar mogen dus de Heldenfeestjes niet ontbreken!
Ga de strijd aan met je vriendjes en maak ze in! Kinderpaintball, Speurtochten, alle kinderfeestjes die we hebben dus! En natuurlijk ontbreekt ook de pannenkoek niet! 
 
 
locatie Nuenen (Eindhoven)
Tussen de bomen vlakbij Eindhoven, prachtige locatie in de natuur. Deze locatie is natuurlijk van alle gemakken voorzien! Ruimte zat om alle soorten kinderfeestjes te organiseren: kinderpaintball, speurtochten, boogschieten en natuurlijk de heerlijke pannenkoeken!
 
 
 
locatie Assen
In het hoge Noorden van Nederland zijn er ook diverse kinderfeestjes te beleven! De locatie is goed te bereiken en biedt ruimte voor kleine en grote groepen! De locatie biedt de mogelijkheid voor indoor-paintball, DJ-feestjes en verschillende heldenmissies voor de speurneuzen onder ons!